Våra tjänster

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med att designa, anlägga och sköta om trädgårdar. Under vissa tider av året beskär vi också väldigt mycket fruktträd, häckar och buskar. Läs mer nedan om respektive tjänst.

Design

Trädgårdsdesign handlar om att skapa hållbara, funktionella och vackra gröna utemiljöer. Detta har vi som utbildade trädgårdsmästare god kunskap och lång erfarenhet av. Vi arbetar nära dig som kund för att möta de önskemål som sätts i utseende och funktion. Under processens gång lämnas flera illustrationsförslag i form av planskisser och 3D illustrationer för att testa olika idéer och komma fram till den allra bästa lösningen för just din trädgård. Välkommen att kontakta oss för en offert. Läs mer

Beskärning

Vi är så glada och stolta över alla de fruktträd vi fått förtroendet att fortsatt ta hand om genom åren. Ofta möter vi nya kunder vars träd tidigare försummats eller klippts för hårt. Vi går alltid igenom och förklarar hur vi kommer beskära, och varför, så att du som kund känner dig trygg med vad vi gör.

Läs mer

Skötsel

Kantskärning, ogräsrensning, vattning, gräsklippning samt vår­- och höststädning. Ja, detta är bara några exempel på enkla insatser som kan göra en stor skillnad i trädgården. Kanske behöver din trädgård fräschas upp inför en visning eller så är gräsmattan i behov av en renovering. Många väljer att boka löpande trädgårdsskötsel därför att de ser vilken boost det ger till helheten av utemiljön. Stort som smått, välkommen att höra av dig med det du önskar hjälp med i din trädgård!

Läs mer

Kontakta oss för trädgårdshjälp.