Mina tjänster

Läs mer om vad du kan få hjälp med gällande trädgårdsplanering, beskärning och skötsel.

Trädgårdsplanering

Trädgårdsplanering handlar om att skapa hållbara, funktionella och vackra gröna utemiljöer. En av nycklarna till en lättskött och vacker trädgård, är att välja växter som har sin naturliga växtplats i miljöer likt de som finns på den tänkta platsen. Detta leder till att det skapas goda förutsättningar för bra tillväxt och dessutom vackra växter. Växternas funktion för att göra trädgården till en användbar plats som helhet är också viktigt att ha med sig för att få ett bra slutresultat. Välkommen att kontakta mig för förslag på utformning och växtval din trädgård.

Läs mer

Beskärning

Resultatet av beskärning av fruktträd ger godare och större frukter. Detta är bara en av fördelarna med att beskära sina fruktträd, en annan är att skadade, döda eller felväxande grenar tas bort vid beskärningen vilket gör att trädet får bättre förutsättningar för ett långt och välmående liv. Träd beskärs olika i uppbyggnadsskedet jämfört med när det har blivit äldre. Sammantaget syftar beskärningen till att ge friska och vackra träd. Ta hjälp av en utbildad trädgårdsmästare för att se över behovet av beskärning i din trädgård.

Läs mer

Skötsel

Kantskärning, ogräsrensning, vattning, gräsklippning samt vår­ och höststädning. Ja, detta är bara några exempel på enkla insatser som kan göra en stor skillnad i trädgården. Kanske behöver din trädgård fräschas upp inför en visning eller så är gräsmattan i behov av en renovering. Många väljer att boka löpande trädgårdsskötsel därför att de ser vilken boost det ger till helheten av utemiljön. Stort som smått, välkommen att höra av dig med det du önskar hjälp med i din trädgård!

Läs mer

Kontakta mig för en första kostnadsfri rådgivning