Mina tjänster

Läs mer om vad du kan få hjälp med gällande trädgårdsplanering, beskärning och skötsel.

Trädgårdsplanering

Trädgårdsplanering handlar om att skapa hållbara, funktionella och vackra gröna utemiljöer. En av nycklarna till en lättskött och vacker trädgård, är att välja växter som har sin naturliga växtplats i miljöer likt de som finns i din trädgård. Då skapas goda förutsättningar för bra tillväxt. Funktion och utseende i trädgården som helhet är också viktigt att ha med för att få ett bra slutresultat. Välkommen att kontakta mig för förslag på utformning och växtval till delar av eller hela din trädgård.

Läs mer

Beskärning

Beskärning av fruktträd ger godare och större frukt. Detta är bara en av fördelarna med att beskära sina fruktträd. En annan är att skadade, döda eller felväxande grenar tas bort vid beskärningen vilket gör att trädet får bättre förutsättningar för ett långt och välmående liv. Ett träd beskärs också olika i uppbyggnadsskedet jämfört när det blivit äldre. Sammantaget syftar beskärningen till att ge friska och vackra träd. Ta hjälp av en utbildad trädgårdsmästare för att se över behovet av beskärning i din trädgård.

Läs mer

Skötsel

Kantskärning, ogräsrensning, vattning, gräsklippning samt vår­ och höststädning. Ja, detta är bara några exempel på vad som ryms inom trädgårdsskötsel. Kanske behöver din trädgård fräschas upp inför en visning eller så gäller det frågor kring växtskydd eller de ofta uppkomna problemen med gräsmattan. Stort som smått, välkommen att höra av dig med det du önskar hjälp med i din trädgård!

Läs mer

Bli kontaktad för en första kostnadsfri rådgivning