Trädgårdsdesign

Vi har nöjda kunder runtom i Stockholm och Mälardalen. Vi kommer gärna på ett förutsättningslöst möte till din trädgård.

Trädgårdsdesign handlar om att skapa personliga, hållbara, funktionella och vackra utemiljöer med hjälp av olika material såsom trä, sten och växter. Arbetet är en process där ändringar kan komma att göras många gånger för att testa olika idéer. Vi tar noggrant reda på önskemål och förutsättningar och arbetar sedan målmedvetet för att komma fram till den allra bästa lösningen för just din trädgård. Tillsammans skapar vi personliga och unika trädgårdar!

Träd, buskar och perenner är olika byggstenar för att skapa golv, väggar och tak i trädgården. Vi har god växtkunskap och lämnar enbart förslag på växter som trivs på platsen för ditt trädgårdsprojekt.

Illustrationer i 3D

Vi arbetar i ett komplett ritprogram för att kunna erbjuda både planritningar med mått samt illustrationsvyer. Detta ger oss många möjligheter att laborera med olika designförslag.

Solig rabatt i kontrastfärger

Referenser

I maj 2016 gjordes växtplanering och plantering av många perenner på Sundbybergs Bangolfklubbs äventyrsgolfbana. Det är en mycket fin anläggning som ligger vid Golfängarna i Sundbyberg. Nu blir den ännu vackrare med massor av lökväxter och perenner som om något år växt ihop och täcker rabatterna./ Jessica

”Sundbybergs Bangolfklubb har uppfört en ny ”äventyrsbana” i Sundbyberg. I projektet ingick att på cirka 120 kvm föreslå växter och utföra uppdraget. Det fanns en viss tidsbrist i projektet och invigningen närmade sig.
Jessica Trädgårdsdesign fick uppdraget och vi är mycket nöjda med utförandet och resultatet.

Flera av våra besökare har berömt vår anläggning bland annat beroende på växtytorna.
Frågor om olika växter har ställts från särskilt intresserade.
Ett detaljerat och illustrativt förslag togs fram snabbt och dialogen med Jessica Trädgårdsdesign före, under och efter arbetet har fungerat utmärkt.
Vi behöver nu hjälp med visst underhåll och kompletteringar och Jessica Trädgårdsdesign har fått det uppdraget också.
Vi visar gärna upp vår anläggning för intresserade.

Sundbybergs Bangolfklubb

Björn Nilsson
Ordförande”

Välkommen att kontakta oss!