Trädgårdsdesign och belysning

Vi har nöjda kunder runtom i Stockholm och Mälardalen. Vi kommer gärna på ett förutsättningslöst möte till din trädgård.

Belysning förvandlar din trädgård!

Vi kommer mer än gärna och belyser din trädgård. Med in-lites kvalitetsprodukter skapar vi en magisk miljö under skymning och kväll. Det som utmärker in-lites produkter är den naturtrogna färgåtergivningen och det varma ljuset.  Ljusdesignen byggs upp i ett flexibelt system där påbyggnad och flytt av armaturer enkelt kan göras på egen hand.

Samtliga fotografier av in-lite.

Specifikationer:
  • Drivs med 12 volt-system svagström som är ofarlig för såväl människor som djur. 230 V ström från eluttaget omvandlas till 12 V med hjälp av en transformator som monteras bredvid eluttag på hus- eller garagefasad. Till transformatorn kopplas sedan kabeln som dras ut i trädgården. Armaturerna monteras i sin tur på denna kabel.
  • På transformatorn finns en tydlig inställning för när belysningen ska tändas och släckas.
  • Kabeln kan ligga ovan jord i rabatterna och det finns ingen risk för fysisk skada om den skulle grävas av eller barn komma åt den.
  • Självläkande kabel vilket gör att armaturer kan flyttas utan att systemet påverkas.
  • 5 års garanti på alla armaturer och transformatorer förutsätt att enbart in-lites produkter använts i hela systemet.
  • IP-klass 67 för de flesta armaturer.
  • CE märkt
  • Ljustemperatur runt 3 000 Kelvin, vilket ger ett behagligt varmt ljust.
  • Låg energiförbrukning. En kombination av spottar som brukar räcka för att belysa en större del av trädgården ger en elkostnad på ca 50 kr/ månad.

 

Anläggning av köksträdgård

Vi har under åren upplevt att många önskar odla lite mer ätbart i sin trädgård. För att anlägga en väl fungerande köksträdgård så krävs det en del förberedelser och tid som kan vara svårt att få till. Därför vill vi inför denna säsong erbjuda en sorts modulköksträdgård som i princip är färdigplanerad. Den skulle kunna se ut enligt nedan.

Illustrationen visar en kombination av ätbart, spaljerat äppelträd, vintergrön häck och sommarblommor för att gynna våra pollinerare. Vi hjälper till med allt från anläggning till plantering av de tidiga små plantorna. Självklart hjälper vi också till med skötseln om så önskas.

Jonas, vår trädgårdsmästare med stor erfarenhet av odling av ätbart, har sammanställt en gedigen odlingsplan där han bland annat förklarar valet av storlek på odlingsytorna, vilka grödor som är bra att starta med och mycket annat som är viktigt att tänka på för att lyckas med sin odling.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Illustrationer i 3D

Vi arbetar i ett komplett ritprogram för att kunna erbjuda både planritningar med mått samt illustrationsvyer. Detta ger oss många möjligheter att laborera med olika designförslag.

Solig rabatt i kontrastfärger

Välkommen att kontakta oss!